Home / Vacatures / Vacature detail

zelfstandig werkend kok

Het Uitzendbureau
Prins Clausstraat 13
4455 BG NIEUWDORP ZLD

Beschrijving van het bedrijf

d

Beschrijving van de vacature

Is koken jouw passie? Ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor één van onze gewaardeerde opdrachtgevers in Veere zijn wij op zoek naar een

 

Zelfstandig werkend kok m/v (fulltime)

 

Wij zoeken een kandidaat die geen 9 tot 17 mentaliteit heeft en graag creatief bezig is met verse producten. Als de chef en sous-chef afwezig zijn ben je instaat de keuken draaiende te houden. Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving ook tot je takenpakket. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en bereidt om bijvoorbeeld ook een keer met de bediening mee te lopen mocht dit nodig zijn.

 

 

 

Je bent opgeleid als kok (met afgeronde opleidingen/trainingen), bent creatief én je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Je weet wat kwaliteit is, je kunt prima plannen en je kennis van hygiëneregels is up-to-date. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast, stressbestendig en is jouw vakkennis op een goed niveau.

 

Wij bieden:

 

-          Leuk team collega’s

-          Reiskostenvergoeding bij een afstand > 10 km

-          Unieke werklocatie

-          Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO

 

Als je interesse hebt in bovenstaande functie vragen we je om je CV in het Nederlands per mail toe te zenden aan onderstaand mailadres. Let goed op dat je CV compleet is. Vergeet hierbij ook de volledige n.a.w. gegevens niet en zorg ervoor dat alle gevraagde gegevens in de vacature zijn bijgevoegd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto of referenties. Een CV die niet compleet is kunnen wij niet in behandeling nemen.

Van de ontvangst van je cv sturen wij geen bevestiging. Wij nemen bij belangstelling zelf contact op met mogelijke kandidaten.

Gesprekken met kandidaten houden we bij kandidaten thuis of op een locatie in de buurt van de opdrachtgever, dit wordt in overleg met de kandidaten afgestemd.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

 

Bent u al lid van onze facebookpagina? https://www.facebook.com/pages/hetuitzendbureaunl-Beveland-Reimerswaal/222714681124480

 

Mocht je nog vragen hebben......

 

Mailadres: bevelandreimerswaal@hetuitzendbureau.nl

p/a Prins Clausstraat 13

4455 BG  Nieuwdorp

0113 603721

bereikbaar van ma-vr 8.00-17.00 uur.  Zondag gesloten.

Indien wij niet aanwezig zijn kunt u altijd inspreken. Wij bellen u dan op een later tijdstip terug.

 

Direct solliciteren