Home / Vacatures / Vacature detail

Medewerker bar-bediening

Het Wapen van Zeeland
Korte Reke 1
4325 AM RENESSE
www.hetwapenvanzeeland.nl

Beschrijving van het bedrijf

Het wapen van Zeeland stamt uit 1651 en doet al sinds vele jaren dienst als eet- en drinkgelegenheid.

Wij zijn een eetcafe midden in het centrum van Renesse, recht tegenover de kerk, waar u tegen betaalbare prijzen lekker kunt eten.

U kunt bij ons 7 dagen per week vanaf 10.00 uur ‘s ochtends al van de gehele kaart bestellen. Onze kaart loopt uiteen van broodjes, uitsmijters, en pannenkoeken tot vis- en vleesgerechten. Daarnaast bieden wij u een vriendelijke bediening en een gezellige sfeer.

‘s Zomers kun je bij ons heerlijk buiten zitten op ons (verwarmde) terras, en ’s winters biedt onze serre een prima alternatief.

 

Wijnbar Brut is recent geopend. We schenken hier minimaal 6 witte en 6 rode wijnen per glas. Je komt hier voor een heerlijke kop koffie, een lekker speciaalbier of een goed glas wijn met een hapje of meerdere hapjes voor de grotere honger. Varierend van bittergarnituur tot oesters en kreeft.

 

Beschrijving van de vacature

Voor onze nieuwe wijnbar in Renesse zijn we op zoek naar een medewerker bar/bediening.

We zijn op zoek naar iemand met productkennis op het gebied van wijn, speciaalbieren en gerechten. Om een fulltime dienstverband te kunnen garanderen zul je ook bereid moeten zijn shifts mee te draaien in ons restaurant het wapen van Zeeland.

Ben je enthousiast, zelfstandig, fllexibel, verantwoordelijk en commercieel maar gastgericht dan nodigen we je graag uit om je CV met motivatie naar ons te mailen.

 

Contactpersoon:

Nadia van Lith

Het wapen van Zeeland
Korte Reke 1
4325 AM Renesse

info@hetwapenvanzeeland.nl

0111 461210

Direct solliciteren