Home / Vacatures / Vacature detail

Medewerker bediening

Grand Hotel Ter Duin
Hogeweg 55
4328 PB Burgh- Haamstede
www.grandhotelterduin.nl

Beschrijving van het bedrijf

Grand Hotel Ter Duin is een hotel wat in juni 2012 haar deuren heeft geopend. Het hotel beschikt over 133 suites en 4 appartementen, 8 vergaderzalen, welnessfaciliteiten, fitnessfaciliteiten, een bar en een restaurant.
Sinds kort heeft Grand Hotel Ter Duin een nieuwe exploitant. Dit betekent niet alleen leuke en nieuwe uitdagingen voor ons maar ook voor jou!
Wil jij een bijdrage leveren om Grand Hotel Ter Duin opnieuw op de kaart te zetten? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@grandhotelterduin.nl

 

Beschrijving van de vacature

Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de bediening.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verblijf van onze gasten in het reataurant en de bar. De werkzaamheden beginnen bij het ontvangen van de gasten en eindigen pas als zij na een geslaagd bezoek het hotel weer verlaten.

Wij zoeken een enthousiaste collega die enkele jaren relevante werkervaring heeft in een soortgelijke functie, flexibel inzetbaar (maandag t/m zondag) is en een goede beheersing heeft van minimaal de Nederlandse en Engelse taal.

Je komt te werken in een jong en gezellig team waar een collegiale sfeer heerst.    

Het salaris wordt vastgesteld conform loonschaal 3 van het Arbeidsvoorwaardenreglement voor de horeca. Er wordt voldoende tijd besteed aan ontwikkeling van onze medewerkers.

Direct solliciteren