Home / Advertenties / Advertentie detail

Grote horecaruimte aan het DOMBURGS SCHUITVLOT te Middelburg

martens@zeelandnet.nl
Molenwater 69 4331 SE
Middelburg

Beschrijving

TE HUUR

Domburgs Schuitvlot

 Horeca bedrijfsruimte te Middelburg met zeer aanzienlijk  frontbreedte, het pand heeft een enorme attentie waarde en is bovendien gelegen aan de belangrijkste rondweg.

Thans is het pand in gebruik als een (chinees) wok restaurant. De gehele en recente renovatie is onder architectuur uitgevoerd. Het pand werd in 2010 zeer ingrijpend gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen, de gehele voorgevel, daken enz werden vernieuwd.

Middelburg heeft DE centrumfunctie op Walcheren, een gebied met 117.000 inwoners, het pand bevindt zich op loopafstand van het monumentale en gezellige centrum.In de zomermaanden verblijven ook nog eens een groot aantal toeristen op het (schier) eiland. Bij het pand bevinden zich een groot parkeerterrein (Hof van Tange, circa 200 meter verwijderd van het pand) en een groot parkeerterrein/parkeerkelder van Albert Heijn XL (circa 500 meter verwijderd van het pand). De hoofdstad Middelburg met honderden monumenten is zonder twijfel het centrum van Walcheren als het gaat om winkelen, uitgaan, cultureel aanbod en overige voorzieningen.  

Het pand leent zich met name voor een grootschalig horeca concept, circa 500 m2 bvo,  restaurantruimte en keukens  zijn  te vinden op de begane grond, op de eerste verdieping bevinden zich de toiletgroepen en een aparte rookruimte van circa 50 m2. Het deel van het restaurant, direct  gelegen achter de voorgevel heeft een hoogte van circa 8 meter ( ! ) en toont imposant, alle aanwezige voorzieningen,  zowel zichtbaar als niet zichtbaar, zijn slechts vier jaar oud.

Met niet te grote (financiële) inspanning is het pand in korte tijd aan te passen tot elk actueel (grootschalig) horeca concept. Het huidige restaurant heeft plaats voor ca. 225 bezoekers. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich tevens (casco) ruimten welke geschikt te maken zijn voor permanente verhuur of voor bed & breakfast of kleinschalig pension / verhuur waarmee tevens een aanzienlijke opbrengst is te verwezenlijken.

Huur: ca. € 7.500,- per maand (excl. BTW)

Het pand is per 01 09 2015 beschikbaar.

Vraagprijs: € 7500