Home / Advertenties / Advertentie detail

Casco horecaruimte te Vlissingen

martens@zeelandnet.nl
Molenwater 69 4331 SE
Middelburg

Beschrijving

Nieuwe casco horecaruimte aan het water  
  Op een unieke locatie, aan de rand van nieuwbouwproject Het Dok in Vlissingen bieden wij op de begane grond een casco horecaruimte aan. Deze horecaruimte in het centrum, met schitterend uitzicht op het Dokje van Perry, het Pompgebouw en de Binnenhaven van Vlissingen is een buitenkans.

Het Dok kenmerkt zich door zijn unieke locatie en uitstraling. Door zijn gunstige ligging, op loopafstand van het centrum van Vlissingen, is Het Dok eenvoudig te bereiken voor het winkelend publiek en andere bezoekers van de stad. Met prachtig uitzicht over het water, architectuur met een maritiem karakter, hoogwaardige materiaalkeuze en luxe afwerking is Het Dok van absolute klasse.
Kortom een prachtige plek om uw horecazaak te starten!

Vlissingen heeft veel te bieden! De van oudsher bekende havenstad heeft, mede door zijn historie, een enorme aantrekkingskracht op de lokale en toeristische bezoeker. Daarnaast heeft Vlissingen het strand, de boulevard, het centrum met vele winkels en horeca-gelegenheden binnen handbereik. Vlissingen staat ook bekend om de vele evenementen die er worden georganiseerd zoals Sail de Ruyter en Film by the Sea.  

De volledige casco horecaruimte heeft een BVO van ca. 316m2
De mogelijkheid bestaat om de ruimte op te splitsen in
2 units (van ca. 160m2 en 150m2).

Aan de buitenzijde kan een riant terras worden gerealiseerd met uitzicht op het oudste droogdok van West Europa,
het rijksmonument het Dokje van Perry. 
De omzetprognose voor het geheel wordt geschat op € 400.000,- á  € 500.000,- op jaarbasis.


Huurprijs voor de 2 units vanaf: € 25.000,- per jaar.

Ook bestaat de mogelijkheid om het mooie glazen pompgebouw (Theehuisje) bij het Dokje van Perry te huren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Bezoek ook de website van Het Dok Vlissingen: www.hetdokvlissingen.nl

Vraagprijs: € 25